Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski Robert GG Michał Milczarek Josephvol.2 smith Bartlomiej Bryndza Bend X (12366 niezalogowanych)
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
sardynka napisał:
.....giovi2-- jak znajdę to miejsce to sama nie będziesz????obiecuję...

No właśnie widzę, że towarzystwo się powiększa,oby miało to odzwierciedlenie w realu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi2 napisał:
sardynka napisał:

No właśnie widzę, że towarzystwo się powiększa,oby miało to odzwierciedlenie w realu:)

No sorry Giovi, ale chyba wiesz, ze jestem na diecie. Musisz mnie tak demotywowac ??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Hilton napisał:
giovi2 napisał:
sardynka napisał:

No właśnie widzę, że towarzystwo się powiększa,oby miało to odzwierciedlenie w realu:)

No sorry Giovi, ale chyba wiesz, ze jestem na diecie. Musisz mnie tak demotywowac ??

Ja ??Ciebie???Nawet do głowy mi to nie przyszło!!!
Specjalnie aby Ci nie było smutno,będę piła jedynie colę light
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
sardynka napisał:
.........z największą ochotą i ja się zapisuję ale w ten następny weekend lutego .....czyli ok 12....

Spoko, i nie zapomnij przyniesc przynajmniej pol litra fonlandii limonkowej aby oblac urodziny. wszystkiego najlepszego sardynko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Hilton napisał:
sardynka napisał:
.........z największą ochotą i ja się zapisuję ale w ten następny weekend lutego .....czyli ok 12....

Spoko, i nie zapomnij przyniesc przynajmniej pol litra fonlandii limonkowej aby oblac urodziny. wszystkiego najlepszego sardynko

No to pięknie To tylko ja mam pic samą colę?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
ulv tez ulv
(ulv7dwa)
Nowicjusz
czyli 5 luty i 12 luty ech... karnawal czy cos ??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
ulv7dwa napisał:

Hahaha.. spadlem z krzesla .. To mowisz, ze w imie zasady *nie licz na ojca, zrob sie sam(?)..

A jak!.. pewnie ze karnawal..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
93 Posty

(sardynka)
Początkujący
Hilton napisał:
sardynka napisał:

oczywiście Hilton będzie i wódeczka wpisowa ...tylko martwię się że nie znajdę tego lokalu bo nie za bardzo znam Oslo......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
ulv tez ulv
(ulv7dwa)
Nowicjusz
Sethur napisał:
ulv7dwa napisał:

Hahaha.. spadlem z krzesla .. To mowisz, ze w imie zasady *nie licz na ojca, zrob sie sam(?)..

A jak!.. pewnie ze karnawal..

ano, cos ta zmiana statusu dlugo sie robi, wiec coz ... zrobilem sie sam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
sardynka napisał:
Hilton napisał:
sardynka napisał:

oczywiście Hilton będzie i wódeczka wpisowa ...tylko martwię się że nie znajdę tego lokalu bo nie za bardzo znam Oslo......

Sardynka ja również nie znam Oslo, ale myślę , że znajdzie się ktoś uczynny i pomoże nam w znalezieniu tego lokalu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok